dilluns, 28 de desembre del 2009

COMENTARIS DEL CAMETES









100 comentaris:

  1. Bueno...si algu vol deixar la seua opinió o comentar alguna coseta...ja tenim blog per a poder fer-ho...aniré actualitzant-lo i posant fotos i coses d'eixes...

    ResponElimina
  2. visca al cametes!!!
    el millor club!!!

    ResponElimina
  3. Hola a tots. Felicitar al Jaume Monfort pel seu trofeu a la San Silvestre de Benissa. Per ara lidera el ranking Cametes de la temporada 2009-2010 amb 2 trofeus.
    Palomo

    ResponElimina
  4. Va, aneu animant-se per a la Mitja Marató de Santa Pola!!! A vorer si fem que els "Piensa en Verde" anem veguent-nos un poquet més

    ResponElimina
  5. YE!!! QUE JO TAMBE TINC DOS TROFEUS...EH?? UNA VOLTA QUE FAIG ALGO...(esta volta he quedat la 2a en 2 carreres i no només perque hi havien 2 seniors...eh? jajajaja)
    ENGUANY LA MARINA ES NOSTRA!!!jajaja

    ResponElimina
  6. El Presi ha dit.Jo comense la tempora delcircuit dema dimecres que ja el tenim ahi.Enguany el tenim mes dificil pero amb termineitor David eu podem conseguir

    ResponElimina
  7. Hoy Miercoles 13 entreno de calidad del señor presi.7 km a ritmo vivo es decir a5 el mil.Es lo que hay ahora.Desde aqui dar un abrazo a Adolfo que lo operaban hoy y que se recupere pronto.Ahora me voy a cenar una ensalada y unos nutrientes igual que arros bullit a ver si mañana me sale otro entreno de calidad.Chao y buenas noches

    ResponElimina
  8. Presi, que els bollicaos no són "nutrientes" que dius tú!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bueno, ja saps que hasta que no comenses pel matí no tens que tindrer seguida. I de Santa Pola ningú comenta res????

    ResponElimina
  9. S'hau fixat que al bombet ix primer a totes les carreres? Trobe que quan comença la carrera ell ja va pel kilometro 2.

    ResponElimina
  10. Esta tarde segundo entreno de calidad del presi.Despues de descanso merecido y obligado por los vientos uracanados ya que con mi peso ahora estaria por Valencia lo menos hoy toca.10 km en progresion de 3'30 a 2'45 el mil.Bueno rectifico de 6 a 5 el km.Es buen entreno y estamos citados lora acabaet y yo.Alguien se apunta?

    ResponElimina
  11. No tindrà el millor club d'atletisme ningún tipus de beques pels atletes que promociones al club fora d'Espanya?
    No sé, alguna ajudeta econòmica per fer front als "asuntos propios" d'estos atletes?

    ResponElimina
  12. presi, digues algo de lo de les beques!!!

    ResponElimina
  13. AIXO HEU PAGE JO DIU:
    PERDONA PRESI, PERO A EIXOS RITMES QUE ENTRENES TU, AL MEU FILL PASETJA AL "PIPO" TOTES LES DESPRADES. JO TINC QUE FER ALGO MES DE CALITAT. COM PER EIXEMPLE: 20¨+ 8*1000 REC:2+15. COM VORAS AIXO JA ES UN ENTRENO: "SUB-DAVID". ADEU SIAU

    ResponElimina
  14. El presi ara esta inmers en la seu preparasio pera la Marina i no pot pararse a tractar els asunts de les beques.Ales hores digueume qui sou els representats del club fora d'espanya i eu revisare.Segont punt del dia menterart que varios menbres del club estaven rodant per el poligon i santopat en J.V.S.F alias BOMBET i no saparat a saludarlos.Sapia que te sansio perpart del Presi i estara obligat a pagar el cafenet en la proxima cursa.Per ultim el UNIC QUE ES MEREIX ARA UNA BECA ES EL PRESI PER ANAR A UN ESPA QUE ESTIC MORT DESPRES DEL ENTRENO DE CALITAT

    ResponElimina
  15. Que bo! Presi! No ens esperaven eixa rivalitat bombet!ja,ja,ja

    ResponElimina
  16. Sabado tarde.El presi,Lora Acabaety El Rayo(Juan Angel)nos fuimos hacer el tercer dia de calidad de la semana.11km por diferentes terrenos.A los tres km subida hacia la ponderosa y lo peor no es sus subidas sino los chistes de Juan Angel.Bueno esta bien esta primera semana de carga.Total 28km.Creo que con tres semanas mas ya tendre el ritmo de mi APRECIADO IRON.P.D Como esta el RAYO este año en el circuito se hacerca alos 4 m. el km

    ResponElimina
  17. jo crec k rayo no es el nom ideal per a juanansil boldangel, i al tanto enguany amb la seua parella d'entrenament ke i aura sorpreses.De moment el trofeu al k mes a engreixat ja no el te, ke i a molta pànxeta cervesera per ahi(he palomos), molta festa i poc entreno

    ResponElimina
  18. Estic esperant la beca diu:
    Jo també pense que "RAYO" no és el nom idoni pel J.Angel, encara que per lo fort que està enguany faça honor al nom, perque ell ja te un gos a la caseta que li diuen rayo, per tant poder haver confusions dins de casa, en crides a un i va l'altre i cosetes similars...jajaja!!!!!

    ResponElimina
  19. Estic esperant la beca diu:
    Ningú dubta que el presi es mereixca una de les dos beques que té el club pels atletes destacats, però i l'altra, s'ha de perdre?
    La beca és la compensació a la promoció i projecció internacional que agafarà el cametes per Milà. Presi, ja quedem i ho arreglem tot.

    ResponElimina
  20. Presi, que sapies que el dissabte hem vas abandonar!!!
    Total de kilometros: 19km
    Kilometros amb el presi: 9km
    kilometros sense presi i sense la radio: 10km
    Ritme amb el presi: 5:30
    Ritme a soles i sense la radio: 4:10 amb constant progresió.
    PD: Saludos per a Lora (ell si que es amic).

    ResponElimina
  21. JO TAMBÉ VENC LES MEUES SABATILLES DIU:
    No sé de que va la discussió del nom pel Juan Angel. Ell és el "tractor" alias "burrum, burrummmm". Pareix que el Presi està ja motivat, lo mal és que la fàbrica de Pandorinos tindrà que demanar un ERE. A eixe entreno del "AIXO HO PAGUE JO" li falta informar dels ritmes dels 1.000 per a saber si és un entreno SUB-DAVID o no!!!!!
    Açí vec que tenen tots la llengua molt solta però a l'hora d'anar a donar el "callo" a Santa Pola hi ha molt de "cock, cooooock". Pareix que només anem Palomos i el ACDC.

    ResponElimina
  22. Hola cametes.Veo que hay mucho anonimo suelto por ahi.Yo llego corto para Santa Pola y prefiero afinar la forma en casa.Estoy deacuerdo que los entrenos del aixo au pague jo no pone los ritmos pero entrenando con el taulai seran muy suaves.Informo que mi amigo IRON esta molesto porque ya no hay rivales aquien batir .Ni presi,ni palomos, ni Adolfos etc.Tendremos que cogernos esto en serio ya

    ResponElimina
  23. AIXO HEU PAGE JO DIU:
    DESPRES DE ANAR DIANBULANT PER AL LLARC DE LA MEUA VIDA ESPORTIVA COM A RUNNERS NO HE VIST MAI UN CLUB TANT MAL ESTRUCTURAT COM EL DE CAMETES.
    LO QUE NO POT SER ES QUE EN UN MATEIX CLUB AMB TANT DE RENOM COM EL CAMETES TINGA TANTA COMPETENCIA ENTRE GRUP I GRUP.
    EL GRUP DE MATINADA VEC JO QUE NO VA A CAP DE PUESTO (alcohol, lesions, cagetes,etc)
    EL GRUP DELS "CARRYSTES" VEC JO QUE SEN VAN CAP A LES DENIES I ELS QUE QUEDEN ASI A MITJAN TEMPORADA DIUEN QUE AIXO NO POT SER, QUE ESTAN MASA SATURATS DE COMPETIR I FAN COC.
    DESPRES ESTA EL GRUP DE "FAEMIDO I CANSADO" DE LES 7:30 QUE ESTAN POSATS PER EL POBLE COM A GAYS, PER QUE VAN ACAXANSE ELS PANTALONS A LES PRIMERES DE CANVI, POT SER QUE FAEMIDO VAJA BAIXAT ALGUNS KILETS I CANSADO VAJA MILLORAT UN POC, PERO EL ENTRENADOR DIU QUE LI FALTEN "2 KEERS" ALS DOS.
    A LA MATEIXA HORA EIXEN TAMBE "ELS TORTOLES" QUE ES PASEN TOT EL ANY ENTRENANT PER A PASETJAR DESPRES A LES CARRERES." A LO MIJOR ES QUE NO PODEN MES".
    EL GRUP DEL "TAULADINS" ES EL QUE VEC JO MES FI,VEC UNES MANERES DE ENTRENAR AMB UN CAP I UN PEU,FENT DESCANSOS CUANT TOCA I "PROGRESIUS" CUANT JA QUE FENE.
    VOLIA ENROLLARME ALGO PERO ACABARE PROMPTE, NO VULLS QUE EM DIGEU PESAT.

    ResponElimina
  24. JO TAMBÉ VENC LES MEUES SABATILLES DIU:
    Molt de BLA-BLA per part de AIXÒ HO PAGUE JO però, qui va a Santa Pola??? Només Palomistes. Ni Carristes, ni Tortoles, ni Faemino i Cansado (molt bò eixa!!!!) ni per supost Tauladins, que es veu que es passen els diumenges de competició entrenant amb "un cap i un peu fent descansos cuan toca (que es veu que toca quan hi ha competició important!!!!. El diumenge anirà El Jaume (alias el Fijo)tot lesionat, Pascual (OLÉ pel Pascual) que anirà a tope i el Palomo, que a pesar de estar mig parat farà el que podrà, per lo que no estarà obligat a més. Objectiu, que el record del Cametes de la temporada torne en mans d'un Palomista, per tant l'objectiu serà baixar de 1h. 25'. Qué trist però CON UN PAR!!!!!! La competició posarà a cadascún al seu lloc!!!

    ResponElimina
  25. Bueno, vist ací tot el pique que hi ha, propose un Sopar de Germanor per a llevar totes les tensions acumulades i debatir de manera moderada els diferents plans d'entrenament al igual que les competicions.
    Desde aci dir que al Grup de les 19:30 es el mes divertit que hi ha (abstenganse comentarios).
    Bueno si no ho sabieu soc al Juan Angel.
    Saludos per a la meua parella de entreno.

    ResponElimina
  26. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  27. Colló!!!Quina brega campal s'ha montat ací en un moment!!!jajajaja

    Jo vote x les beques xa els corredors del Cametes a l'extranger!!!

    ResponElimina
  28. Cristo (alias faemino)19 de gen. 2010, 13:18:00

    Estimat JO TAMBÉ VENC LES MEUES SABATILLES , aixó de estar mig parat es referixes a no doblar ningún dia veritat, perque en la
    web-cam colocada al meu balcó veig que no hem perdones un, si no es de mati (comprenem ke a eixes hores el nivell d'alcohol encara estaria elevat despres de sant antoni) l'entreno el fem a migdia,perque pedre un entreno seria pecat. Crec que deureu d'esperar un poc per a vore qui son els autentics boets del cametes.
    P.D. Porteu deu anys rajan a santa pola i un any ke decidim de no anar armeu la marimorena.Una miqueta de coherencia

    ResponElimina
  29. Gran comentari el del J.Angel, fa falta un soparet i allí es poden dir les coses a la cara, jajaja!!!! i grande faemino, educació i coherència.
    Vull soparet que ja toca!!!

    ResponElimina
  30. JO TAMBÉ VENC LES MEUES SABATILLES DIU:
    Collons amb el Cristo (alias Faemino)!!! Demà si em puc alçar a correr tinc que tirar 2 pedraes a eixes webcams del Carrer Lluna Baixa!!!! Jo seguisc rajant de Santa Pola. No m'agrada gens però el Jaume tenia que anar sí o sí!!!! En eixa cursa m'han guanyat tots menys el Cansado (alias burrum-burrum).
    Jo m'apunte també a lo del sopar. Per cert, el dissabte 13 de febrer podriem fer un dels entrenos que a mi m'agraden. Podriem fer 12 series de 1 cubata de burret descansant 3 minuts. Abans un calfament de 3 conconets i després un descalfament de 1 bocadillet al Bombeito (a no, que no obri, que té que anar a entrenar!!!!). O be, si no es presenta ningú podriem agafar la barra!!!!

    ResponElimina
  31. Que vos sembla el Disapte antes de San Blai.Dia 7/02/10.El meu amic David ahir per la vesprada no va poder anar a entrenar i a les 10 de la nit anava fent series per ahi.Crec que dia en veu alta "EL DOMINGO ME TENGO QUE FREGAR AL CARLOS PALOMO".Duelo ala vista.P.D.Confirmarme que os parece la fecha para la cena

    ResponElimina
  32. Presi el dia 7/02 es diumenge i es despues de sant blai que es el 3/2
    Aixo que li vas fer al meu company no esta gens be, no et deixarem mes vindre els dissabtes per la vespra.

    ResponElimina
  33. Lo de la beca pareix que no ha funcionat20 de gen. 2010, 15:04:00

    Encara que hi haja un poc de mareig amb les dates, el dia 6 de febrer em pareix bon dia per fer la sopaeta. La setmana de després a mi no em ve bé. Ja direu alguna coseta. Adeu

    ResponElimina
  34. per a mi el dia 6 es perfecte...digueu lloc i si aixo s'encomana i per a saber els nombre d'asistents...fare una enquesta i aneu clicant els que vinguen SI i NO els que no. EL DIA 6 DE FEBRER SOPAR DEL CA CAMETES

    ResponElimina
  35. Benvullgut JO TAMBE VENC LES MEUES SABATILLES, jo a Santa Pola no et vaig guanyar perque aquell any no la vaig correr (hui en dia t'havera fulminat)jajaja.
    Perdoneu al Presi, que desde que ha començat a entrenar está un poc marejat i no coordina molt be les feches.
    Jo trobe molt be que el dia 6 fem el soparet (trobe que hi haurá galtaes, jo per si acas portaré un escut).
    PD: Sopem tard que al ritme que va al meu entrenador segur que eixe dia hem posa 3 hores de rodatge.

    ResponElimina
  36. AIXO HEU PAGE JO DIU:
    ERES UN CRACK PAULA, ESTA MOLT BE AIXO DE ESCRIURE ELS NOSTRES ARTICULS CORRICOLARIS ESCOLTANT LA MUSIQUETA QUE TANT MOS AGRADA.
    CAL TAMBE FER MENSIO A TOTS ELS QUE PER UNA LESIO INOPORTUNA HA TRENCAT ELS SEUS PLANS E ILUSIONS DE PRACTICAR AQUEST ESPORT TAN SUFRIDOS, AL IGUAL QUE AQUELLS QUE SE ESTAN RECUPERANT DE LES OPERASIONS QUE HAN SUFRIR.
    AL IGUAL QUE AQUELLS QUE ESTAN EN LLISTA DE ESPERA PER A OPERARSE (QUE SI NO LI POSEN FECHA PROMPTE ES VOREM MOLT PRORET).
    RECORDS I SALUT PER A TOTS.(NOSTALGIC)

    ResponElimina
  37. JO TAMBÉ VENC LES MEUES SABATILLES DIU:
    Ja està bé de tanta rivalitat!! Desde açí dessitjar-li al nostre atleta més internacional "Estic esperant la beca", molta sort a Milan. No és per a clavar-li pressió però crec que el Iron Mayden també està apuntat a eixa cursa!!!! Es voreu per Milan!!!!! Soooort!!!!!

    ResponElimina
  38. El dia 6 xa la sopà, es per alguna cosa en especial?hi ha algo en aquesta fetxa?
    Ho dic xq el 50% de la part femenina del cametes (es a dir, jo...), ja no estaré, i estaria bé fer una sopaeta abans!!!
    Jo propose el dia 30 de gener...encara que si el dia 6 s'ha decidit per alguna cosa en especial, pues res...no passa res!!!

    ResponElimina
  39. la part femenina del club no es pot ignorar de cap manera. si hi ha que fer la sopa el dia 30 es fa i punto. Tinc sabatilles de totes les marques i colors per a vendre. si algu gasta el 42,5 li les regale. mira tu si estic animat.Dema, divendres provare de correr, si no puc li donare el xip a David que volia anar a Santa i...¡ a vore qui pot en ell.!

    ResponElimina
  40. Atencion cametes !!!
    El presi ya rueda por el poligono,observad el mordisco que falta en el "crocanti" que hay en el cartel enfrente del polideportivo.
    Je Je Je
    Saludos al cametes internacional y suerte en Milan

    ResponElimina
  41. BUENO DIGUEU SI ES FA LA SOPA EL DIA 30 O EL 6 O KE? I SI AIXO CAMBIE L'ENQUESTA JA QUE ES UNA BONA MANERA DE SABER LA GENT QUE ASSISTEIX...RECORDEU VOTAR PER TAL DE CONTAR MOLTS EN SOM....

    ResponElimina
  42. bueno el 50% restant de la part femenina no pot anar al sopar el dia 6 perque tinc 2 cumples de 2 amigues que si no vaig no meu perdonen...aixina que si voleu ho fem el 30 i sino pues una menys...ale a entrenar!! sort italiani!

    ResponElimina
  43. Part masculina del club, manifesteu-se!!!
    La part femenina, volem dia 30...I vosaltres?

    ResponElimina
  44. Jo el dia 6 no puc tampoc ,el 30
    si que puc

    ResponElimina
  45. va Paula cambia ya el dia y a sopar.

    ResponElimina
  46. Adolfo ( baixa forçada)22 de gen. 2010, 19:37:00

    Jo com al Jaume regale les sabatilles, son el 43,5. Però pense comprar-ne altres quan la màquina comence a funcionar. Això encara falta però pasencia que tot arribarà. De moment faig alguna sèrie del servei al sofà i no vaig malament, cada dia millore un poc.
    Bé lo del sopar encara no ho tinc clar per varios compromisos però això es queda un dia i el que pot va,hi ha que tindre en compte la minoria del club per supost.
    Acabe el rollo desitjant als valents de Santa Pola (Carlos, Jaume i Pasqual) que s'ho passeu molt bé i que no es banyeu molt, bona cursa.
    Adolfo

    ResponElimina
  47. Xé, per fí he trobat el blog del Cametes, ja puc llegir els comentaris i si hes presenta opinar.
    Adolfo, pensa que els que van (teoricament) a Santa Pola son "Palomos", i eixos no li tenen por a res, i meins a l´aigua.Molta sort i bons resultats.Paco

    ResponElimina
  48. Aaaayyyy, que bé. Acabe de mirar la predicció del temps per a demà a Santa Pola i donen un 90% de possibilitats de plutja. M'agrada ja que espere que molta gent s'acollone i no en siguem més de 5.000!!!!!!
    Per a el sopar estic d'acord amb l'Adolfo, és fa el dia 30 i que puga anar que vaja. Lo important és que vaja l'Ana ja que al anar-sen a Londres a "viurer la vida i fer la gansa" supose que es pagarà algo!!!! A vorer si tenim actuació estelar de Faemino i Cansado!!!
    P.D. Recomane a la part femenina del club que no porte pendientes de platillo, que ja sabeu que hi ha molt de borratxet tocant el "gong"!!!!

    ResponElimina
  49. EL President que alfi es el que mana diu.Sopar el dia 30/01/2010.Ahir gran entreno de calitat an Cristo i el seu amant i puc dir que al Cristo i El Loraacabaet es vaen riurer molt en el chistes del Juan Angel i meus perque el entreno loque es lentreno va ser molt fluxet.Tindre que cambiar de aires i anarmen en el BOMBEITOR i EL SEU ENTRENADOR.Adeu i sort dema per als maquines que van a Santa Pola

    ResponElimina
  50. AIXO HEU PAGE JO DIU:
    SI VOLS ENTRENAR AMB NOSALTRES PRESI, TINDRAS QUE DESEMBOLSAR ELS 30 EURETS DE LA FORMASIO, TU SAPS QUE HEU VAL LA PENA.
    ESTERE QUE VOS VAJA MOLT BE EN SANTAPOLA "PALOMOS" PENSEU QUE TOT EL CLUB MENTRES PATIU ESTAREM PENSANT EN EL VOLTRE SUFRIMENT EN CADA MOMENT.(ESPERANSAT)

    ResponElimina
  51. Bueno, bueno, ... açí voldria aclarir dos coses:
    1. Qúe vol dir això de l'enquesta que posa: "...s'han tornat tots un poc alcoholics sobretot el Palomo..."??? uuuuyyyyy, per dos dies al any que ixc, quina fama!!! hui, quan ens anavem els Palomos a Conquerir Santa Pola, Paco (del bar Paco!!!) ens ha dit que el "Cansado" s'enavia anat feia poc i no volia fer cap comentari del seu estat, i eixe ix totes les setmanes!!!! Pero bueno, costarà arrastrar eixe bulo una temporadeta.
    2. Benvolgut Presi, pots pagar 30 eurets al "Això ho pague jo" i millorar prou, però bueno, ja saps que el teu llimit serà fer 1h. 23' en mitja. També podries agafar-te al Palomo, que fa unes 8 hores ha fet 1h. 19', i debades!!!! Això és efectivitat i no el metodo Bombeito!!!! Saps que pots tornar al PALOMO'S POWER TEAM quan vullgues. Ens has rebutjat però posarém l'altra galta!!
    P.D. Bueno, ja no venc les sabatilles, que després del resultat de hui vaig a comensar a entrenar un altra volta.
    Per cert, enhorabona al Jaume Monfort que amb soles 1 cama ha pogut fer 1h. 27'. Si no s'haguera lessionat l'hora 24 sense problemes. I enhorabona al Pasqual també, que encara que no li ha surtit cóm ell volia sé cert que amb les ganes que té els resultats arribaràn molt pronte.
    Visca el CAMETES amb totes les seues diferents ètnies!!!!!

    ResponElimina
  52. Benvullgut Carlos lo de anarmen en el grup del BOMBEITOR era una brometa.Ahir disabte ja vaig rodar amb el lora el circuit de benidoleig,beniarbeig pedreguer a 4´43 el km i poc apoc anirem posanmos al puesto.Enorabona a tu i al altres palomistes.Percert el IRON no anat?

    ResponElimina
  53. Bon dia a tots!!
    Desde ací vull fer uns xicotets comentaris.
    1r- L'anna i la Paula no son unicament la part femenina del Cametes, també está la Marisol.
    2n- Comentarli al senyor president que no es que quan entrena amb el Cristo i amb mi els entrenos siguen fluixets sino que quan ve ell estem mes rato parats que entrenant (pixant, mirant al bombet i al teulaí fent series...)
    3r- En quan al Senyor Palomo comentarli que jo el diumenge si que es veritat que havia anat al Bar Paco, pero resulta que m'havia alçat a eixes hores per a anar a misa i la cara que feia, pues es que estava dormit encara.
    PD: Si la meua parella de entreno diu que la sopá es el 30 pues es fa el 30 i punto

    ResponElimina
  54. Primer que res donar la enhorabona als palomos per la mitja, aixi com al unic corredor internacional (encara que no tinga la beca) per la seua prova a mila.
    Per altra banda donar-li la rao al juan angel, ke demunt a tingut el respecte de no dir lo dels xistes del presi, que aixo si que fa ganes de parar d'entrenar. Lo de missa del juan angel jo ho puc confirmar, ja ke "cristo esta siempre presente". Aixi que ningu o pose hen dubte.

    ResponElimina
  55. he llegit varios comentaris sobre gent que ven les sabatilles.ara ja feu tard jo fa sis mesos que les he venudes.

    ResponElimina
  56. Ara que està clar que el soparot és el dia 30, on és que anirem a sopar? Jo m'apunte, que ja en tinc ganetes. Enhorabona a tots els de Santa Pola, sou uns màquines!!!! i mig lisiats que anaven, jaja!!!
    Que el J.Angel anara a misa el diumenge, pot ser, si cristo (que està siempre presente), ho diu, serà veritat, però sería a misa de 6 del matí, perque a mi anava crida'nt-me a les 5 i pico, i jo amb pujaeta a l'escalinata aquella el diumenge, pocavergonya!!!!!Quin pendó estàs fet!!!jaja. Arrivederci!

    ResponElimina
  57. joan,procura no fixarte molt amb el que fa el J.Angel i ves a la teua marxa,perque si no,psaras a formar part del seu grup,i en compte de faenino i cia,al bombeitor vos cridara el tricicle

    ResponElimina
  58. per cert,l´enhorabona a tots els de santa pola.

    inclos al del chip extraviat.

    ResponElimina
  59. Xee, ara resulta que ha ixit un tal J.R (tens poreta Carlos?).
    Dede aci donar la enhorabona al Juan per pujar la torre aquella, segur que estava empinada.
    Vull donar la enhorabona tambe als dos atletes que van anar a Santa Pola, al Pascual i al Jaume. Al Carlos va tornar a punchar o que? perque no el vec a la clasificació. Carlos, es que Santa Pola no es la teua mitja.
    Per cert, al retor va fer bona misa al diumenge.
    PD: El dissabte espere que hem feu un homenatge com a progenitor de la Sopa de Germanor. Gracies.

    ResponElimina
  60. Juam Angel ahir vaen fer un entreno de calitat per al poligon i tu iel teu amant no estaveu.Que es que li teniu por a laigua?.Crec que J R no es el Carlos sino Jaume Ribes.Com esta el meu amic IRON al lorta,joan,bombetijo an un pam de llengua i ell xarrant i cuant portaven 1h agarra i diu men baix a fer un progresiu de 40m.acabant a 3'40.Hay bombeitor que poc ens queda de atletisme

    ResponElimina
  61. Demane disculpes al Carlos (Com sempre está clavant canyaaa!!!)jejeje.
    Jaume, tu i jo ja parlarem jejejejeje.
    Senyor President, ahir al Cristo i jo vam ixir i vam fer un entreno de calitat, nosaltres no tenim por ni a l'aigua ni al fred (hi ha testics que ho poden corroborar).
    Salutacions per a tots!!

    ResponElimina
  62. que listo que es al nostre presi que nomes vegent les inicials m´ha descobert,ja ja ja.
    que llastima que no estudiara i treguera carrera.

    I tu J.angel,no per res pero eres algo curtet ja,ja,ja,ja
    aixo de que ja parlarem,cuan vullges fem un llarget de 90min.i anem xarranto.


    aixo si, tu corregents i jo amb el vespino je,je,je.

    ResponElimina
  63. Definitivament anem el dia 30, pero a on?, a quina hora?, de etiqueta o en vaqueros?. Com veig que la Paula es una persona molt seria, educa, treballadora, insistent,i molt competent, no en queda mes remei que recomanarla per a la nova directiva del cametes.
    Lo de Santa Pola ara comprenc als de Pego. Que poc gust de entrenar, y que gust de competir. me he quedat en ganes.

    ResponElimina
  64. se m´oblidaba dir que jo el dia 30 no puc anar a la sopa,pero a la proxima que fem ja hem vengare.
    desitje que gaudiu del menjar.
    I DE LA BEGUDA ja,ja,ja.

    ResponElimina
  65. Per a tots eixos que dubten de la meua marqueta en Santa Pola, els portaré justificant el dissabte, que pareix que ja està tot arreglat, DESCONFIATS!!!!!!!
    Juan Angel, sí que em vols poquet!!! creus que si algú clava canya soc jo i a mes a mes dubtes de la meua marqueta (per a mi, clar!!!) :-)
    Presi, per lo de l'entreno del IRON no passa res. Anirem darrere d'ell i avant (i del Pablo, i del Bombeito, ...) però bueno, ja era hora de que les noves generacions agafaren el relevo. Jo ja estic mentalitzant-me per a passar-me a la muntanya (a agafar esclatasancs!!!!!).

    ResponElimina
  66. yeee!!! aixo de les noves generacions...nose jo eh? pq a vorer si no tinc temps per a entrenar i voleu que siga de la directiva...aixo es molta responabilitat i jo no se si estic preparà per afrontar eixa feina..jajaja . Juan i J. Angel, man dit pel poble que vosaltres si que voleu agafar el relleu de la directiva...nose però hi han rumors...jejeje. QUAN AL BOMBEITO EM DIGA ON ES FÀ LA SOPÀ, VOS HO COMUNIQUE PER AÇÍ PERO ESPERE'M QUE ENS HO DIGA ABANS DEL DISSABTE PQ SINO...ens costara sopar al mc donal's ( a carri li apanya prou, jajajaja)

    ResponElimina
  67. al parlar amb el bombo en va dir que aixo de la sopa era la Paula la que oh arreglava tot. Ara la Paula diu que es el bombo el que oh arregla. Arreglats estem. Faig la reserva ja al Mac-Donalds, per a que vinga el carri , o als Pans & Company. A mig dia parlare seriosament amb el Bombeitor a vore.

    ResponElimina
  68. Al mac-donals ni de conya, que no posen gin-tonics y yo els necesite desprues del llarguet que fare el dissabte.

    ResponElimina
  69. eiii!!!com va ?
    com esta lo de la sopaeta!!!jejeje
    avore si mos vesgem este disabte i mon fem unes quantes!!jejeje

    ResponElimina
  70. Buenos dias a los corredores que hicieron concentracion en altura a noche.Hoy gracias a vosotros he volado por Palmera junto al Lora.A 4´06 el km.Ya empezamos a progresar poco a poco.David que iba a rodar le ha salido a 3´43 el km.Como esta y sin darlo todo.Bueno com quedasteis al final con el precio de la cena.El problema es que tenemos muchos bob esponjas ji.ji.ji.

    ResponElimina
  71. Conclusions de la concentració del Cametes ahir nit:
    1. Es va demostrar qui són els atletes profesionals que van causar baixa per poder entrenar o competir hui (OBSESIONATS) cóm poden ser el Bombeito o el IRON. Que sàpiguen que tota la responsabilitat atletica del Cametes recau ara sobre ells.
    2. El Palomo va llavar la seua imatge (a pesar dels pendientes provocadors de l'Ana i la Paula) i li va agafar el relleu el Joan (alias "Il Pectorale") demanant lo menos 1.500 xupitos de Tequila al Quatre!!!
    3. El Jaume i l'Albert arrastraràn la lesió una llarga temporada per no voler pendrer "mucopolisacaridos".
    4. Es va decidir anar a pel circuit este any també. Per això vorem de fer més concentracions (mentres el Bombeito i el IRON entrenen clar!!!).
    5. La Paula "con un par".
    6. Ja plena desconfiança en que la nostra atleta internacional i pronte afincada en Londres entrene allí, a pesar de les seues promeses.
    7. Hi ha pocs maratonianos de nivell al Cametes. En el km. 42 (que s'arribava allà vora les 6 i mitja del matí) només aguantaven Il Pectorale, la atleta internacional, la Con un Par i el Palomo. Vamos, els favoritos per a guanyar-la!!!!
    8. Inolvidables moments els que ens van fer passar el Faemino i Cansado amb el xiste del Vicent, l'Antonio i la Paquita i amb el dels Cocodrilos. Per olvidar totalment el xiste del Presi de Adeslas. Cal recordar que l'Ana té Adeslas.
    9. A vorer si el Juan Angel s'anima i proposa un altra sopaeta (que ens ixca un poquet més barata!!!!!).
    Un abraç a tots i gràcies per la vostra agradable comnpanyia.

    ResponElimina
  72. Sabado bien.
    Domingo, las 10:30. Leve dolor de cabeza en aumento.Me levanto a tomar algo.No puedo, leves sudores frios, sequedad de garganta, vértigo. Me tomo algo para el dolor de cabeza y agua, mucha agua,me acuesto.
    A las 13:30 salgo en coche hacia Javea,bolsa de plástico situada estratégicamente en la guantera.A los 2 minutos vuelve el sudor frio, las nauseas, el vertigo, las risas de mi mujer, mas dolor de cabeza, mas nauseas....y alla va todo, una mezacla de ibuprofeno-agua-camamirla-aquarius y gran cantidad de bilis agggg.
    No se si la culpa fue de la cazalla, el chupito, el cu-cu, el vino, el otro chupito, los gin tonics, los tekilas, los otros gin-tonics.
    voy a intentar subir las fotos tomorrow.

    ResponElimina
  73. Bon dia a tots!!
    Supose que hui estareu millor que ahir.
    Dir que la sopaeta va estar molt be, llevat del preu clar (com ens la van pegar "mes mai de la vida").
    Comentarvos que ahir a les 7:30 del matí el senyor Bombet sen va anar a entrenar, que hi ha gent que el va vorer "Bandido!!".
    Bueno desde aci apoyar al senyor president, que va vindre a la sopá i el diumenge va anar a correr (con un par).
    Salut per a tots.

    ResponElimina
  74. JAUME, ENVIA'M LES FOTOS A paulafg_4@hotmail.com

    ResponElimina
  75. Uns apunts al comentari del Carlos:
    La fama del Palomo continua completament intacta, encara que et comportares millor que a la última sopà, tot hi ha que dir-ho, no vullgues donar el relleu tant prompte, jaja!!
    Si que es veritat que els únics que aguantar els 42 km. de la marató del dissabte van ser sols els 4 millors atletes del club, i que van decebre el Faemino i el Cansado, que durant el rato que van aguantar van ser genials, però els vam perdre la pista massa prompte. Tant d'entrenar i després no arriben al km. 25. O, ara que pense, els dos junts pot ser feren marató i mitja en algún altre lloc.
    Per cert Cristo, a les fotos perque ixes renyant-me, perque el xupitet era massa menut, perque sols era el segon que mos feiem o perque no t'havia donat sal?
    Res, quan vullgueu en fem un altra.

    ResponElimina
  76. Primer que res dir que lo del disabte va estar genial, aixo son entrenos i lo demes son bovades.He de reconeixer que hem falta fondo, fa casi un any que no faig llarguets d'eixos i la veritat que al final estava cuit. No tindre mes remei que comensar a fer series de tequiles,vodkes,casalles etc.. perque veig que el nivell està molt alt i tot un plusmarquista com jo no es poc quedar a mitat del marato.Esta nit tinc un altra oportunitat de fer entreno, supose que vore al supercampio Palomo, i li demanare algun consell. Respecte al comentari de la foto no crec que estiguera renyante Joan sino tot el contrari si et fixes be estaria agraint amb les mans obertes eixe xupito de tequila que talta falta hem feia.
    Res mes a dir ,si no que no és tarde hen repetir aquesta concentracio encara que si pot ser amb la mitat de preu.

    ResponElimina
  77. Vec jo que ja mol de cachondeo amb el presi.Tinc que dir que la foto arribant a meta ja molta ombra i no sapresia be el meu estat.Estava relacsat i avia fet una rodaeta tranquil.El lora se que saprecia que esta fundit ja que no va vindre a la sopa i esnotava que no podia amb el meu ritme.P.D.ESTAVA MORT PERQUE NEGARO I JO NO AVERA AGUANTAT TAMPOC LA VOSTRA MARATO.SOU UNS I UNES MAQUINES.AHIR VAIG VORER A UN DEL CLUB QUE ESTAVA FENT PER LA VESPRADA LA SEVA SEGONA SESIO SEGUIREM INFORMANT.QUI SERA EIXE PERSONANJE

    ResponElimina
  78. Puc ratificar, que el Cristo va fer un carrerón la nit previa a Sant Blai. Sabent que encara li falta fondo, es va insriurer a la mitja i ho va fer pols, record del circuit i millor marca personal de l'any. A partir del km. 15 ningú va poder aguantar el seu ritme "infernal", és el nou "Haile BEBEselasí" (xiste digne del J.A., eh????) Els inscrits per la marató, pues els de sempre, la part femenina del club i un servidor. Es va tirar en falta al Joan, el del "cambio generacional", que es veu que encara no estava recuperat de la marató anterior. Per cert, a la Administradora quasi costa amputar-li un peu per "caurer-li la barra del ball damnunt"!!! I es que estava en tots els intentos de "escapaes"!!! El de los "sudores frios" tampoc va apareixer a fer-li gasto a la filla. El Bombeito supose que entrenant amb l'IRON. Tant de cuidar-se, si enguany no van a 3'30" en el circuit hi hauràn comentaris!!!
    Per cert, ON ESTÀN PUBLICADES EIXES FOTOS A LES QUE FEU REFERÈNCIA????
    Dessitjar molta sort a la atleta internacional en la seua aventura per GB!!!

    ResponElimina
  79. EIXO HEU PAGE JO DIU:
    6 DIES DE ANTIBIOTIC, 3 SOBRES DE NEOBUFREN AL DIA, 1 SOBRE AL DIA DE PECTOX LISINA.
    DIAGNOSTIC: BRONQUITIS AGUDA
    TRACTAMENT CLINIC TOT LO DESCRIT ANTERIORMENT, MES 10 DIES DE REPOSO TOTAL.
    LI COMENTE AL MEU CIRUGIA: JO ES QUE CORREC!!
    EL CIRUGIA EM MIRA A LA CARA I EM CONTESTA:
    NI PENSAROOOO!!!!!
    Y TOT !!!!
    Y TOT !!!!
    PER NO ANAR A LA SOPADA DEL "CAMETES"

    ResponElimina
  80. que conste que no vaig anar a la prova de resistencia per que un no te mes remei que treballar ancara que siga San Blai, es a dir que no faig festa com algu que se yo que sempre esta de vacançes.
    El que eu paga tot, lo que tenia que fer es pagarse un analisis de sang a vore si esta anemic que fara careta.
    Nosaltres com prenen dosis masives de tot, pues estem com una rosa.

    ResponElimina
  81. AIXO HEU PAGE JO DIU;
    QUE ES AIXO DE ""PROVA DE RESISTENSIA"". COMUNIQUEUME-HO,QUE AIXO NO HO AVIA SENTIT MAI DE LA MEU VIDA.
    PER CERT EL DIMARTS 9 TENIM REUNIO EN LA CASA CULTURA A LES 10 NIT.(ASUMPTE EQUIPATGE I CURSA 2010).

    ResponElimina
  82. Jo no sé si aniré. A lo millor tinga turno al psicoanalista després de que el IRON em passe cóm un cohet demà. Crec que simularé un tironet al isquio deret!!! Li demanaré turno al "Això ho pague jo" que li espera el mateix!!! i al Presi per la seua adicció als nutrientes!!!
    Demà a fer acte de presència en la cursa de Dénia. Només anirem el Iron, Joan, Pasqual i un servidor. On estàn el Presi i el Lora que van a totes les curses on no va ningú? i Faemino i Cansado? COOOOCK, COOOOCK!!!! Segur que el Jaume si tinguera la cama mitjanament be, inclús amb 6 palets de Neubufren deixos haguera fet el seu famós CON UN PAR!!! Per cert, això és dopping no???
    Bueno, menos plorar i més CON UN PAR!!!!!

    ResponElimina
  83. Carlos el que has escrit, es nota que ho has escrit amb la sang calenta, per l'hora que era encara ni t'hauries dutxat (ja saps les web-cams). Tinc que dir-te que la nostra idea es anar la setmana que ve a la Font a representar al club en la cursa dels enamorats segurament anirem dos parelles encara que no esta clar, a nosaltres ens agraden les carreres on puguem patir una miqueta, no mirem el calendari per triar totes les "planetes" que hi haga com santa pola, denia, xabia, etc.. Si hen feu alguna amb una costereta no passa res que aixo fa muscul. Per lo del psicoanalista crec que enguany sera l'unic que no tindra crisi per que hen tenim tots falta de una repasaeta
    Salutacions

    ResponElimina
  84. Al meu amic Cristo que rao que te en lo de les curses planes.La meu parella i jo anirem a la Font que ja cuestincs percert al Lora es va fer 21 series cara amunt esta semana
    Espere que tingueu bones sensasions dema i que no vos pegue la vara al meu amic amb que esta pregense antibiotics si ja no vos adit.salut i costeres pera tots

    ResponElimina
  85. AIXO HEU PAGE JO DIU:
    !!ASPAI SI NI HA PARELLES A ESTE CLUB!!.
    ASTO ES UN CLUB DE ATLETISME O UN CLUB DE ALTERNE?.
    JO COMENSARE DE NOU ESTA SEMANA FENT UNES RODAETES SUAUS I DESPRES VOREM.
    HE SENTIT COMENTARIS PER AHI TAMBE, QUE HI HA GENT DEL CLUB QUE VOL PASARSE AL GRUP DELS GAVELES. ""PER ALGO SERA""

    ResponElimina
  86. ÈXIT TOTAL de la Selecció B del Cametes en Dénia. 3 trofeus, 2 d'ells del Palomo que es posa al cap de la classificació de trofeus del Cametes (on encara no apareix cap Gavela!!!!). En la classificació general de la cursa tenim un 2n. lloc (sols guanyat pel Said Day-Day) un 8é i un 14é. Mamma mia, això sí que és cumplir. Vorem la Selecció A com queda a la Font.
    Eixos bons resultats venen d'una perfecta planificació de la temporada, agafant la calitat necessaria esta setmana, fent 2 progressius impecables, comensant al Cachap i acabant a l'Euforia. AIXÒ ÉS EL SECRET D'UN BON ENTRENO!!! Mucopolisacàrits a tope!!!!
    Esta setmana es presenta dura d'entreno també, tinguent un super-progressiu el dissabte, que encara no sé on escomensarà però segur que acabarà a la barra de Carnestoltes. Segur que "Il Pectorale", Faemino i Cansado i la Paula estaràn allí fent el dur progressiu. El Bombeito, cóm no fa progressius de qualitat pues, a per NEUBROFENOS d'eixos!!!

    ResponElimina
  87. Ja m'enterat del exit alcançat a Denia per el PALOMO, açi per Gata ja diuen allo de "que fort que esta al Carlos este any",sense menospreciar al reste del components, Antonio,David, etc. Una alegria vore que el club va cap an devant. Jo tinc el genoll ple de trozos de menisco que fan ruido cuan al mereje, si mels donen , cuan mels tragen, ja els vorem.
    A la administradora, ja se que un no es molt fotogenic, pero crec que la foto que ma posat al blog en marcará pe a tota la vida. Les meues netetes diran "¿eixe borracho de la foto qui era mama?", Paula no ens fages estes coses si no no voldrem fernos fotos, ja que tindre una mica de consideraçio y publicar no mes le fotos que esteigem un poc be, jo sempre ho fet axina. Be a la próxima mes, al carnaval supose.

    ResponElimina
  88. pero si no hi ha cap que feu bona cara!!! a totes feu cara d'alcoholizats...jajajaja,i sempre hi ha algú que ix mal a la foto...jo també m'hen he penjat que ixc en cara de borratxa...si voleu les lleve i au, jo tinc igual.

    ResponElimina
  89. Llevales, que la gent pensará el que no som

    ResponElimina
  90. El president no dona ordre per a llevarles. El que comes al delit ara que asumigca les consecuensies.Acas jo he dit que lleveu les meues arribant a meta.Jaume no faria mala cara si senaveranat a casa a lora.Bueno tambe tinc que dir que Joan i el Iron anavent tirant a la cursa del Domenge de Said. Estan pengats.Espere que la proxima cursa tinguen mes capet com jo que vaig de 5´ a 4´´el km.Bon dia a tots i costeres.

    ResponElimina
  91. El presi te hem part te ra o (quino vullga pols que no vaja a l'era) pero jo pense que hara que ja les haurem vist tots els del club, no cal que els dels equips rivals les vegen i vagen tot el circuit burlan-se dels borratxets del cametes.
    Per altra banda he tingut noticies d'algun altre runner que s'apunta aixo de doblar entrenos. Seguire informant
    Salutacions al nostre amic Carri que estara a hores d'hara gitaet

    ResponElimina
  92. Xe, xe, xe!!!! com trionfa la gent del Cametes!!!! Com es nota on hi ha entrenos de qualitat i on no!!! que se note esa sangre verde!!!
    Jo intentaré deixar un poc més alt del que està ara el caxé del Cametes, que ara està ben baix, xo jure i perjure que començaré a entrenar enserio pronte, eh?

    I a la sopà del cametes, aviseu en temps, que he de comprar el vol amb temps!!!jajaja

    ResponElimina
  93. AIXO HEU PAGE JO DIU:
    VEC QUE LES AIGUES TORNEN AL LLOC ON VAEN COMENSAR. ESTE DIUMENGE SENSE ANAR MES LLUNY,CINC COMPONENTS DEL CLUB CAMETES ES POSAVEN EN MARCHA A LES 8 DE LA MATINADA COM ANTANYO. !!GRUPO, GRUPO !! ES LO QUE NESESITAVA AQUEST CLUB PER A SENTIR SENTIMENTS LLUNYANS.
    ESPERE QUE AQUESTA PROVA DE UNITAT, ES MANTENGA TEMPS I TEMPS.(MELANCOLIC)

    ResponElimina
  94. si pero es molt pesat aguantar tot l'entreno amb un tio que no para de parlar i tu vas ofegat.pero despres has fallat al almorsaeta.de totes maneres tens rao tenim falta de ajuntarmos mes gent als domenges

    ResponElimina
  95. A eixes hores, en compte d'anar a correr podrieu anar a misa i farieu alguna cosa de trellat.
    Pecadorrsss!!!!
    El próxim diumenge que aneu, vos amollaré un coet borratxo i voreu com corregueu apreseta.

    ResponElimina
  96. Desde açí, un fort abraç al Jaume (El Fijo) per a que tinga una ràpida recuperació i puguem disfrutar pronte d'eixos matinets amenitzats amb interminables converses de lo més variopintes.
    El grupet matutí pareix que va recuperant-se un altra volta.
    Salut i bona Marina

    ResponElimina
  97. Molt bé Paula! Les fotos del pòdium del Carlos ja les pujaràs, ara el més important és aclarir el soparet. Per mi, el millor dia sería el dissabte 27 de Març, o el divendres 26, em dona igual. El cap de setmana anterior no em ve tant bé, perque he de còrrer a Xàbia i amb el Lora a Alcoi.
    Bo, molt d'ànim al Jaume.
    La Marina és nostra!!!!! Adeu

    ResponElimina
  98. corredors i corredores del cametes es fa saber que al diumenge ja que anar a muerte com diu el meu amic iron.jo en puc permitir al luxe de anar tranquilet per que estic molt refredat i amb sinusitis.p.d. el presi sempre te ecuses i la rao per supost.anim a tots el diumenge i que tingueu bones sensasions

    ResponElimina
  99. El Domingo 7 el gran presi y su discipulo Lora Acabaet dieron unos puntos valiosos para la clasificacion de cametes como primeros.No sin padecer por culpa de la sinusitis y algun kilito de mas pero dando el callo.Espero que este fin de samana los otros atletas que no se presentaron o los que corrieron tocandose los cataplines den el callo porque el Presi esta APURAET.Bueno chicos que entreneis bien esta semana y salut que no falte

    ResponElimina